Cricket bocah cilik

Cricket bocah cilik

Cricket - Olahraga paling misuwur antarane bocah cilik

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Cricket - Olahraga paling misuwur antarane bocah cilik

January 02, 2018 1

Cricket minangka hiburan sing dimainake kanthi werni lan bat sarta kalebu rong kelompok sing duwe 11 pemain. Penyimpangan iki dimainake ing lapangan oval ing titik fokus kang ana papat persegi panjang ing ngendi batsman batsman lan skor terus mlaku kanthi mlaku nganti pungkasan sabanjure. Ing wiwitan, klompok siji milih kanggo kelelawar lan ndadekake akeh bisa mlaku kaya nalika kanca-kanca lan kanca-kancane padha mlayu. Muter cricket sing paling cedhak ing antarane sing paling nyenengake sing dikarepake para pemuda.

Titik dasar bowler kanggo mbebasake batsman nalika bisa, kanthi cara iki ora ngidini supaya bisa mlaku. Setaune, dawane pangalihan kasebut dumadi saka 20 overs sing saben liyane ngemot enem dolanan kanggo saben klompok. Banjur maneh, test jangkrik diputer luwih saka limang dina.

Penyimpangan iki ana ing pengaruh kidul Inggris ing abad kaping nembelas. Nalika abad kaping wolu ngalami pungkasan, pengalihan kasebut minangka game nasional. Perkembangan Kekaisaran Inggris ngubengi jangkrik sing bakal diputer ing kabeh negara ing donya karo koordinator jangkrik donya utama sing dimainake ing abad kaping wolulas. Badan sing mewakili hiburan, ICC, ngemot sepuluh individu. Cricket paling akeh dimainake ing anak benua India, Afrika Kidul, Kepulauan Inggris, Hindhia-Walanda lan Australia. Wong sing diilhami dening muter jangkrik kudu nggabungake data babagan kasebut.

Hiburan kasebut pisanan dienggo pengaruh kidul Inggris ing abad kaping nembelas. Minangka abad kaping wolu ing pungkasan, pengalihan kasebut dipikirake minangka pertandingan nasional. Perkembangan Kekaisaran Inggris ngubengi jangkrik sing bakal diputer ing kabeh negara ing donya karo koordinat jangkrik utama sing dimainake ing abad kaping wolulas. Badan sing mewakili hiburan, ICC, ngemot sepuluh individu. Cricket utamané dimainaké ing anak benua India, Afrika Kidul, Kapuloan Inggris, Hindhia Kulon lan Australia. Wong sing kepincut karo muter cricket kudu bisa ngumpulake data babagan kasebut.

Kretet diputer ing lapangan suket. Lapangan jangkrik paling jembar yaiku 137-150 meter. Ora ana gunané kanggo ukuran lan ukuran lapangan nanging gedhene lan wangun oval. Pertandingan diisolasi ing wektu sing dikenal minangka babak. Ing babak, siji klompok muter ing sisih njogo lan liyane ing pelanggaran. Saben individu kudu ing grup pangayoman, yaiku: sing diwenehake dening penanganan, njupuk posisi sing dihormati ing cathetan kasebut. Titik utama kolega kanggo nyelehake paling ekstrim terus mlaku tinimbang grup mungsuh lan nampik kanthi cepet.
Read More